„ЦПП-Глас в България“ празнува 15 години от своето учредяване Administrator Content февруари 11, 2024

„ЦПП-Глас в България“ празнува 15 години от своето учредяване

Днес, 11 февруари 2024 г., ден за радост и надежда – „Център за правна помощ – Глас в България“ празнува 15-ти рожден ден!!

15 години сме на терен като предоставяме правна помощ и застъпничество на търсещи закрила, бежанци и мигранти в България, за да защитим техните права, да осигурим сигурен достъп до процедура за закрила, висок стандарт на прием и интеграция, да подпомогнем активното им включване в общество ни.

Тези 15 години ни карат да гледаме с надежда напред заради стотиците усмихнати лица на хора от различни краища на света, чийто живот се промени пред нас и в резултат на работата ни. През очите и усмивките на тези хора събираме сили да продължим и да вярваме, че не само човешките животи могат да бъдат променяни, но и законите и политиките могат да стават по-човешки, по-хуманни.

Оглеждайки се, връщайки лентата, с усмивка благодарим на всеки приятел, партньор, организация, колега, съмишленик за работата ни заедно! Не бихме могли да се справим без доверието и признанието, което получаваме през годините от вас – празнуваме и него!

Благодарни сме за неуморния ни екип от страхотни колеги, професионалисти, приятели, семейство, с които работим и продължава напред!

Уникално е, че една трета от хората в екипа сме заедно в организацията за над 7 от изминалите 15 години!!:))) Смиряващо и удивително е посвещението, търпението, всеотдайността и доверието, с което работим ежедневно, въпреки трудностите и разочарованията.

Празнуваме и гледаме с надежда напред!